DIREKTØR, DBU CERTIFISERET AGENT

Angelo L. Sisto Majleikwa

M:  +45 61 63 18 00
E:   AS@SISTOFA.DK
L:   HERNING
S:   LINKEDIN

SERVICES

BRANCHE

FODBOLD, SPORT, MEDIER & ENTERTAINMENT

HISTORIE

Angelo er manden bag Pione Sisto’s fodboldkarriere og personlige succes. Igennem en masse mental træning og glæde for at udvikle Pione’s fodbold kompetencer, er Angelo I dag en stor medvirkende faktor til Piones udvikling. I en alder af 16 år varetog han forskellige opgaver vedrørende Pione’s fodboldfremtid. Selvom uventede opgaver voksede i takt med Pione’s succes, tilbageholdte det ikke Angelo fra at være 100% engageret. Tværtimod blev han mere bevidst om sin egen karriere og endte officielt med at overtage rollen som Pione’s agent i slutning af hans ungdoms år.

Foruden dette har Angelo været ungdomstræner for den lokale klub, Tjørring IF, beliggende uden for Herning, samt arbejdet som pædagogmedhjælper ved et opholdssted for udsatte unge.

BAGGRUND

Angelo har en bachelorgrad i økonomi fra Aalborg Universitet (AAU). Han har sidenhen arbejdet som bogholder og konsulent, hvorfor Angelo primært står for den daglige økonomi og forhandlinger med klubber. Angelo har en naturlig nysgerrighed og har gennem sin tid som fodboldagent fået større interesse for sportsjura. Han har herigennem fået et kendskab til de juridiske forholde i fodboldbranchen.

SFA

SISTO football angency

Udfyld formularen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.