spillerkontrakt


Vi hjælper dig med din fodbold kontrakt

Når en klub tilbyder en ung spiller den første fuldtids fodbold kontrakt, så er det starten på en professionel fodboldkarriere. Dette øjeblik er spændende og livsændrende for spilleren, der kun har fodboldspil for øje. Det er dog vigtigt, at man læser spillerkontrakten igennem og sikrer sig, at spilleren får den bedst mulige fodbold kontrakt samt alt det juridiske er i orden. Hos Sisto Football Agency sørger vi for, at der er styr på din fodbold kontrakt, så du kan koncentere dig om det, som du er god til – nemlig fodbold. 

Vejen til din karriere og succes i morgen


spillerkontrakt fra 15 år

Du kan tidligst underskrive en fodbold kontrakt, når du fylder 15 år. De fleste spillere, der underskriver fodbold kontrakter i denne alder har en traineekontrakt, hvor de træner og spiller fodbold på deltid samtidig med, at de følger en uddannelse. Som ung fodboldspiller med en spillerkontrakt kan det være svært at jonglere mellem uddannelse og træning. Her kan vi hjælpe dig med at fokusere, så du lærer at navigere mellem uddannelse og fodbold. 

Er din drøm at blive professionel fodboldspiller med fodbold kontrakter fra både ind- og udlandet, så kan vi, som fodboldagenter, hjælpe dig med netværk, mental træning og generelt en udvikling af dine fodboldfærdigheder.

Opnå en spillerkontrakt

Vejen mod en professionel fodboldkarriere er hård og lang. Vi kan hjælpe dig med at udvikle dit talent, så spillerkontrakter bliver en del af dine karrieremuligheder. Sisto Football Agency er ved din side hele vejen til top.

Er din søn blevet en elitespiller, og er du som forældre på udkig efter råd og hjælp til din søns fodbold?

Tag kontakt til os. Vi står klar til et uforpligtende møde, hvor I som familie konkret får vores professionelle syn på, hvor og hvordan vi kan hjælpe jeres søn med fodbolden.

SFA-logo-original-web
Scroll til toppen

SFA

SISTO football angency

Udfyld formularen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.