Performace mental træning

Mental træning

Når man drømmer om at blive professionel fodbold spiller, kræver det mere end blot en god fysisk form og en god boldteknik. Det mentale er nemlig mindst lige så stor en del af processen på vejen til en fodboldkarriere. 

Hvis din mentalitet ikke er til at rykke, så kan du heller ikke rykke dig som fodboldspiller. Som professionel fodboldspiller vil du ofte stå i situationer, hvor du vil blive udfordret både fysisk og psykisk – så er det vigtigt, at du ved, hvordan du skal håndtere udfordringen både i situationen, men også efterfølgende. 

Mentalitet og professionalitet

Hos SISTO Football Agency hjælper og guider vi dig på din mentale rejse, så du lærer at blive komfortabel i selv ukomfortable situationer. Din mentalitet har en stor betydning for din fysiske træning, så når du udvikler dig mentalt, gør du det muligt for dig selv at udvikle dig fysisk også.

Med vores hjælp kan vi guide dig til at vende en mental begrænsning til en styrke på og uden for fodboldbanen – det er det, der gør en fodboldspiller professionel.

Have fokus på det rette område

Hverdag møder elite fodboldspillere forskellige holdninger, råd og guides omkring deres udvikling. Ved at finde det rette fokus område, så erfarer vi, at elite spillerens udvikling vil være eksponentielt.

Er din søn blevet en elitespiller, og er du som forældre på udkig efter råd og hjælp til din søns fodbold?

Tag kontakt til os. Vi står klar til et uforpligtende møde, hvor I som familie konkret får vores professionelle syn på, hvor og hvordan vi kan hjælpe jeres søn med fodbolden.

SFA-logo-original-web
Scroll til toppen

SFA

SISTO football angency

Udfyld formularen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.