Om firmaet

HISTORIEN

SISTO Football Agency blev grundlagt i 2016 i Herning. Firmaet har en ung eksistens, men erfaringerne som partnerne Angelo Sisto og Lopunyak Sisto har, strækker sig over 15 år. Foruden besidder begge partnere DBU’s fodboldagent certifikat. Før grundlæggelsen af firmaet var partnernes rådgivning fokuseret på Pione Sisto. Her sikrede partnerne optimering af hans performance igennem massiv træning på det tekniske-, taktiske- og mentale niveau.

I 2020 indgik partnerne officielt kontraktaftaler med andre spillere.

Vores værdier

SISTO Football Agency bestræber sig hele tiden på at yde værdiskabende rådgivning. Firmaets grundværdier er derfor professionelisme og grundighed. Vi er passioneret i at hjælpe og rådgive vores spillere igennem deres fodboldrejse og engagerer os i spillerens personlige såvel som professionelle udvikling. Vores grundighed er essentiel i vores rådgivning og håndtering af vores spilleres individuelle sager.

Hos SISTO Football Agency tager vi derfor stærk hånd om spilleren. Herunder, alle forhandlinger og karrierevalg, da spillernes fremtid og udvikling er det vigtigste for os.

Opnå dit Arete

Vejen til det, du drømmer om – professionel fodboldkarriere er lang, og kræver ro i sindet, tålmodighed og vedholdenhed. Vigtigst i processen er, at du er nysgerrig med hjertet. Vi forstår din verden uanset din alder som spiller og menneske, og hvor du er i din rejse. Vi hjælper dig med at opnå dit arete.

– Arete, oldtids græsk begreb for “dyd”, “dygtighed”. Hvad du som menneske gør af handling for at opnå dit fulde potentiale. Som atlet, vær i nutiden for at opnå dit arete.

Vejen til virksomhedens succes idag

Rådgivning

Medie

Commercial

Transfers

Selvtræning

Teknisk

Taktisk

Mental træning

Vejen til din karriere og succes i morgen

Er din søn blevet en elitespiller, og er du som forældre på udkig efter råd og hjælp til din søns fodbold?

Tag kontakt til os. Vi står klar til et uforpligtende møde, hvor I som familie konkret får vores professionelle syn på, hvor og hvordan vi kan hjælpe jeres søn med fodbolden.

SFA-logo-original-web
Scroll til toppen

SFA

SISTO football angency

Udfyld formularen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.