OM FIRMAET

HISTORIEN

SISTO Football Agency blev grundlagt i 2016 i Herning. Firmaet har en ung eksistens, men erfaringerne som partnerne Angelo Sisto og Lopunyak Sisto har, strækker sig over 15 år. Foruden besidder begge partnere DBU’s fodboldagent certifikat. Før grundlæggelsen af firmaet var partnernes rådgivning fokuseret på Pione Sisto. Her sikrede partnerne optimering af hans performance igennem massiv træning på det tekniske-, taktiske- og mentale niveau.

I 2020 indgik partnerne officielt kontraktaftaler med andre spillere.

Vores værdier

SISTO Football Agency bestræber sig hele tiden på at yde værdiskabende rådgivning. Firmaets grundværdier er derfor professionelisme og grundighed. Vi er passioneret i at hjælpe og rådgive vores spillere igennem deres fodboldrejse og engagerer os i spillerens personlige såvel som professionelle udvikling. Vores grundighed er essentiel i vores rådgivning og håndtering af vores spilleres individuelle sager.

Hos SISTO Football Agency tager vi derfor stærk hånd om spilleren. Herunder, alle forhandlinger og karrierevalg, da spillernes fremtid og udvikling er det vigtigste for os.

Vejen til virksomhedens succes idag

Rådgivning

Medie

Commercial

Transfers

Selvtræning

Teknisk

Taktisk

Mental træning

Vejen til din karriere og succes i morgen

SFA

SISTO football angency

Udfyld formularen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.