Individuelt træningINDIVIDUELT TRÆNING STYRKER DIN UDVIKLING

Hvis man drømmer om at blive professionel fodboldspiller, så er selvtræning en vigtig del af vejen. Selvtræning er med til skabe den udvikling, som muliggør en fremtidig spillerkontrakt.

Hos SISTO Football Agency sørger vi for, at du er under konstant udvikling, så du kan nå dine mål. Dette betyder blandt andet, at vi udfordrer og inspirerer dig i din selvtræning, så du bliver en dygtig og selvsikker fodboldspiller. 

Selvtræningen i fodbold betyder ikke nødvendigvis, at du skal træne alene, men derimod at træningen er målrettet dine evner og særligt din position med henblik på netop at udvikle de spillermæssige kvaliteter, så din performance bliver høj og styrkes yderligere.

Individuelt træning med fokus på din karriereudvikling

Opnå dine mål med individuelt træning

At være professionel fodboldspiller kræver disciplin og viljestyrke. Du skal altid have målet for øje og arbejde hårdt. Med et skræddersyet selvtræningsprogram kommer du tættere på din drøm. 

Er din søn blevet en elitespiller, og er du som forældre på udkig efter råd og hjælp til din søns fodbold?

Tag kontakt til os. Vi står klar til et uforpligtende møde, hvor I som familie konkret får vores professionelle syn på, hvor og hvordan vi kan hjælpe jeres søn med fodbolden.

SFA-logo-original-web
Scroll til toppen

SFA

SISTO football angency

Udfyld formularen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.