Fodboldagenter

Angelo Sisto

“Jeg sætter stor værdi i at vores spilleres sager bliver håndteret med ordenlighed og grundighed. Med de rigtige analyser og vurderinger. Dette er uagtet, om der er tale om vores spilleres kontrakt, klubskifte eller andet. For min partner og jeg handler det altid om at være løsningsorienteret, og vi udtrykker overfor vores spillere, hvad der skal til for at opnå deres mål.”

“Der er altid en strategi for dig.” 

I mødet med os

Vil du møde et essentiel værdisæt ”ærlig forventningsafstemning” før, under og efter mødet. Fra dag ét ved du, hvad du får af os, vores værdier og principper – ikke mindst, hvad vi kan gøre for dig uanset, hvor du er i din fodboldudvikling og karriere.

Lopunyak Sisto

”Det driver mig at perspektivere fodbolden for spilleren og forældrene. Det er en passion at udvikle, guide og rådgive fodboldspilleren mod det der skal forme fodboldspillerens egen succes.”

Hvilke situation står du som spillr eller familie i?

Der kan forekomme forskellige uventede situationer, som er med til at påvirke en spillers fodboldrejse – fra ung til første professionel kontrakt. Derfor er der også forskellige typer henvendelser.

Bl.a. forældre der søger om hjælp, men dog ved ikke, hvor de skal starte – “det er helt nyt for os”. Forældre der ønsker, at deres søn bliver hjulpet sportsligt uanset, hvor godt det går. Eller forældre der ønsker en professionel syn på deres søns fodboldudvikling. Hvor står du i dag?

Vi er altid nysgerrige på den enkelte spillers potentiale og situation og hvordan vi kan hjælpe med vores sportslige ekspertise.

SFA

SISTO football angency

Udfyld formularen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.